Plantes per aquariofília i aquaterraris

  • En funció de les exigències de llum, substrats i altres paràmetres, les classificarem en plantes fàcils (creixen i s’adapten amb més facilitat)
  • Plantes de requeriments mitjà (per a les que hem de tenir en compte factors que condicionaran el seu correcte creixement, coloració i longevitat )
  • Plantes de major requeriment (encara que se’ls denomini així, podem obtenir d’elles magnífics resultats si disposem de l’equip apropiat)

Plantes de baix requeriment
Són les plantes amb menor requeriment i les més senzilles de mantenir. Sense necessitat de CO2, d’una gran llum o d’unes atencions molt complexes.

Plantes de requeriment mig
A diferència de les plantes de requeriment baix, en aquestes ja necessitem una millor qualitat de llum, CO2, i uns majors atencions.

Plantes amb majors requeriments
Algunes plantes requereixen d’una cura intensiva, dedicar-li temps i unes condicions òptimes a l’aquari perquè es desenvolupin perfectament, des de tenir un llum d’alta intensitat a fertilitzants i CO2.

Algues
Existeixen moltes classes d’algues que estan considerades espècies invasores i per tant no es poden ni tenir ni comercialitzar. Per això t’aconsellem tenir molta cura de que posem l’aquari. Visita’ns i t’informarem.

El nostre dia a dia, a Instagram