Comparteix amb nosaltres una jornada d’aquascaping a càrrec de dos reconeguts especialistes i referents internacionals, Bernat Hosta i Balbi Vaquero.

El proper 14 de juny a les 16.30 H

Podràs apendre tots els trucs, tècniques i conceptes necessaris per iniciar-te en l’apassionant món del paisatgisme aquàtic. I participar al taller que faran conjuntament i del que podrem seguir la seva evolució.

Les places son limitades i el cost d’inscripció son 12 € (Excepte socis Asociación Acuariofilia Barcelona AAB)

Apunta’t

Nom i cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Nº soci AAB

Un cop rebuda l'inscripció ens posarem en contacte amb tu per telèfon per donar-te detalls de com fer el pagament.

De conformitat amb les disposicions vigents sobre protecció de dades, incloses les mesures requerides pel Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i la lliure circulació d'aquestes dades, informem que les dades i informació personal incloses en el formulari electrònic i tota la documentació enviada en format electrònic seran incloses en un fitxer de dades en poder de Animals Aquàtics SL.

 • Finalitat: Atendre a la seva sol·licitud d'informació i/o consulta professional. Posar-nos en contacte amb vostè per tal de remetre-li informació. Informar per mitjans electrònics, sobre serveis professionals i notícies
 • Canalitzar les trameses d'informació comercial, així com remissió de felicitacions
 • Legitimació: Consentiment de l'interessat
 • Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal
 • Drets: Accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició, així com altres drets
 • Procedència: Propi interessat
 •  

   

  Bernat Hosta Rovira

  Aquascaper català reconegut internacionalment que destaca pel seu gran talent en l’eleccio i el manteniment de les plantes per representar paisatges aquàtics. Entre els seus mèrits més destacables figuren un sisè lloc en el concurs IAPLC del 2018, dos primers llocs i un segón en el concurs AGA a 2018, 2017 i 2014 i una cinquena i vuitena posició en el concurs europeu EAPLC de 2018 i 2016.

  Balbi Vaquero

  Des que vaig començar als 16 anys treballant en una botiga de mascotes que tenia una gran secció d’aquaris, vaig anar especialitzant i enamorant de l’apassionant món dels peixos. Arran d’aquesta etapa, he seguit unida al món de l’aquariofília fins avui.

  És impossible estar tot el dia envoltat d’aquests animals i no acabar estimant aquesta afició. El 2008 vaig descobrir el fantàstic món del paisatgisme aquàtic i des de llavors el meu desig d’aprendre a tenir cura de les plantes ha crescut, i la meva capacitat d’aprenentatge és infinita ja que cada dia que aprens coses noves. En aquesta disciplina mai se sap tot, i el més interessant és que cada nou projecte representa aprendre més i més.

  El nostre dia a dia, a Instagram