Disposem d’una gran gamma d’equips de filtració que faciliten una millor estabilitat de la teva aquari, permetent menys canvis d’aigua i mantenint una colònia bacteriana necessària per a la bona salut dels teus animals

  • Consulta’ns i t’informarem sobre les diferències essencials entre els diferents sistemes de filtració: intern, extern, filtre de motxilla, específica per estanys, etc

Filtres Interns
Els filtres interns, encara que certament ocupen un espai dins de l’aquari, tenen el gran avantatge de no crear mai possibles pèrdues d’aigua ni ocupar espai al voltant de l’aquari. Principalment estan pensats per a aquaris de mida petita i/o mitjans.

Filtres Externs
Els filtres externs fan la filtració de l’aigua a través d’una mànega de baixada i una altra de pujada. Aquest tipus de filtre disposa de més capacitat filtrant i per tant fa més estables els paràmetres del nostre aquari.

Filtres de Motxilla
Els filtres de motxilla no ocupen un espai dins de l’aquari i és molt accessibles pel seu manteniment. Estan pensats per a aquaris de mida petita i / o mitjans fins a uns 250 litres.

Filtres per Embassaments
Els filtres per embassaments estan pensats per treballar a l’exterior. Solen anar enterrats per minimitzar l’impacte visual en el nostre jardí. Tenen una molt gran capacitat per tal de filtrar correctament grans volums d’aigua.

El nostre dia a dia, a Instagram