Comptem amb bombes específiques per a diferents funcions: bombes d’aigua, emprades especialment per moure l’aigua de forma canalitzada

  • Bombes de moviment, emprades habitualment en aquaris marins per generar corrents a l’interior de l’aquari; bombes d’aire, emprades en general per aconseguir una major oxigenació de l’aquari; bombes per a reposició d’aigua; bombes peristàltiques, per a la dosificació d’alimentació i l’equilibri dels paràmetres de l’aigua); etc.

Bombes d’Aigua
Les bombes d’aigua ens permeten aportar la quantitat de flux necessari a filtres i reactors, pujar l’aigua del sump a l’aquari i ens ajuden amb els canvis d’aigua. Disposem de bombes de més i menys potència, d’ús exterior o interior i regulables o fixes. Depenent de l’ús que se li vagi a donar, necessitarà unes característiques concretes.

Bombes d’Aire
Les bombes d’aire ens permeten aportar més oxigen a l’aigua del nostre aquari. Eviten que els peixos pateixin asfíxia i són un element important a tenir en compte.

Bombes de Moviment
Les bombes de moviment s’usen per generar corrents dins de l’aquari. Són especialment indicades per al seu ús en aquaris marins i de cíclids africans. En aquesta secció trobaràs des dels models més senzills fins bombes capaços de generar marees, ones i polsos.

Bombes dosificadores
Les bombes dosificadores o peristàltiques ens ajuden a equilibrar els elements necessaris per al bon funcionament del nostre aquari de manera regular. Una bona estabilitat en la química de l’aigua és la clau de l’èxit en el manteniment dels nostres animals i plantes. Les dosificadores ens estalvien feina.

Reposicionadores d’aigua.
Els reposicionadores o rellenadores d’aigua són equips que s’encarreguen de reposar aigua per mantenir estable el nivell de l’aquari i poder així compensar l’evaporació que tinguem.

El nostre dia a dia, a Instagram