T’ajudem a decidir que aquari, amb o sense moble que millor s’ajusti al que desitges

  • Trobaràs diferents opcions per muntar el teu aquari, des de només l’urna o un kit que inclogui els elements bàsics fins a un aquari complet, amb o sense el moble.
  • Contacta amb nosaltres si vols un aquari a mida. Podem fer-te el disseny integral adaptant-nos a les teves necessitats i requeriments, integrant el teu aquari amb la decoració de l’estança on vulguis tenir-lo per tal de convertir-lo en part essencial de la decoració de casa teva, despatx o negoci.
  • Disposem d’aquaris específics per a aigua dolça, marí, tortugueres, beteras, medusarios, terraris, etc.
  • Completem el teu equip amb el moble més adequat i el sump (estàndard o a mida) per a la teva aquari marí. I treballem amb les marques més prestigioses per tal de garantir un producte de màxima qualitat.

Aquari a Mida
Aquests aquaris es poden fer totalment al teu gust o necessitats quant a formes, tipus de vidre, tipus de silicona, tapes, fons o mobles.

Aquari estàndard
Una àmplia gamma d’aquaris estàndard amb diferents acabats i mides, on poder triar el que s’ajusti més a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i t’assessorem en l’elecció.

Beteras
Aquaris de mida reduïda, pensats per mantenir peixos beta. Perfectes per iniciar-se en el món de l’aquariofília i que ens permet poder col·locar-los en qualsevol zona de la casa.

Kits
Podràs trobar tot tipus de kits, des bàsics on només hi ha un aquari i algun altre element, fins kit complets on s’inclou tot el necessari.

Medusaris
Aquaris específics per al manteniment de meduses gràcies a la seva acabats arrodonits, sistema de filtració, il·luminació i fins i tot urnes de metacrilat. Per mantenir-los en bon estat cal incorporar un refrigerador per als mesos de més calor.

Mobles
Els mobles d’aquari estan fabricats amb materials resistents a la humitat i amb capacitat per a suportar el pes de l’aquari. Disposem d’una àmplia gamma amb diferents estètiques que segur encaixen amb el teu espai, o bé t’ho fem al teu gust.

Sump
Urna dissenyada específicament per a allotjar la filtració en aquaris amb sobreeixidor. Disposen de compartiments diferents que permeten optimitzar el filtrat del nostre aquari. Encara que també es fan servir en aigua dolça, són àmpliament usats en els aquaris marins.

Tortugueres
Les tortugueres han de tenir unes dimensions adequades perquè les tortugues puguin estar confortables i preveure el seu creixement. Tenir en compte que necessiten aportació de llum solar o bé un llum per enfortir la seva closca i haurem de canviar l’aigua o tenir un bon sistema de filtració. Disposem de tortugueres amb i sense sistema de filtració, que incorporen la rampa per poder sortir de l’aigua.