Els animals marins que tenim són d’aigües tropicals. Si estàs interessat en peixos o invertebrats d’aigües fredes, contacta amb nosaltres

  • A causa de la gran varietat existent i a les dificultats d’aconseguir alguns exemplars, cal consultar sempre disponibilitat i/o termini de lliurament
  • A la nostra secció d’invertebrats trobaràs una àmplia gamma de corals, mol·luscs, meduses i crustacis

Peixos marins
Els peixos són reis indiscutibles del teu aquari. Et podem ajudar a escollir els peixos que millor s’ajustin a la teva instal·lació, ja sigui un Ree-Safe o un Sol Peixos. Amb els millors proveïdors podem escollir tots i cada un dels peixos que necessitis.

Cavallets de mar
Disposem d’un complert assortiment tant de cavallets de mar com peixos pipa. Aquest delicat animal necessita uns requeriments una mica especials. Pregunta’ns i t’assessorarem

Meduses
La seva fragilitat és la seva bellesa. La major senzillesa animal per donar una harmonia encisadora. Un ampli ventall de meduses poden conferir un ambient únic en un aquari únic.

Mol·luscs
Els mol·luscs són part fonamental per al correcte funcionament de qualsevol aquari marí. Cargols que ens remouran la sorra, ajudant a sanejar-fins herbívors que eliminaran les algues.

Són uns ajudants molt importants en l’equilibri del nostre aquari.

Crustacis
Dins dels invertebrats marins, els crustacis són peça fonamental. Des de gambes desparasitadoras fins a crancs ermitans, la seva funció en l’aquari ens ajudarà a mantenir-lo en òptimes condicions.

Corals tous
Els corals tous són un magnífic coral amb el qual començar el nostre aquari, per la seva resistència, bellesa i facilitat d’ús. Vine i t’ajudarem a crear aquest hàbitat que tant t’agrada.

Corals LPS
Els corals LPS, corals de pòlip llarg, són els menys exigents dels corals amb esquelet calcari. Visita’ns i t’assessorarem com muntar un aquari marí per acollir-lo.

Corals SPS
Els corals SPS, corals de pòlip curt, són els més exigents dels corals amb esquelet calcari.

Anemones
Les anemones són animals marins que s’adhereixen normalment a la sorra o a les roques, tenen uns tentacles urticants i poden mesurar des d’1 cm fins a mig metre en aquaris. Són pòlips solitaris, que per la seva aparença semblen una bella planta planta més que un animal.

Podem aconsellar-te sobre quina és la més idònia per al teu aquari.

El nostre dia a dia, a Instagram