Disposem d’una gran selecció de peixos d’aigua freda, tropicals, invertebrats, amfibis i rèptils

  • Consulteu-nos per conèixer bé les característiques idònies dels seus hàbitats i les possibilitats d’unir-los en aquaris comunitaris

Amfibis i Rèptils
Dins de la nostre oferta de producte, disposem tant de tortugues d’aigua dolça com granotes.

Invertebrats d’Aigua Dolça
Els invertebrats més comuns en aquariofília són mol·luscs i crustacis. Podem ajudar-te a crear un Gambario segons les teves necessitats, amb tot l’equipament que necessites.

Peixos d’Aigua Freda
Els peixos d’aigua freda són ideals per a iniciar-nos en la aquariofília, ja que la seva cura és més senzilla i podem aconseguir aquaris espectaculars.

Podem ajudar-te a triar el tipus de peix que millor s’adapti al teu aquari i com cuidar-lo.

Peixos Tropicals
La major part dels nostres peixos són d’aigües tropicals, tant si són de les conques americanes o de les asiàtiques. Existeix gran varietat de peixos tropicals aptes per al nostre aquari.

Cal saber la compatibilitat amb altres peixos, ja que molts d’ells són agressius i actuen de manera territorial. Els peixos tropicals solen requerir menys cures, per tant són més senzills de mantenir. Els cíclids no poden faltar!. Consulta’ns i t’ajudarem.

Peixos d’Aigua Salobre
Peixos d’Aigua Salobre són aquells que viuen en aigües intermèdies, que no tenen ni la salinitat de la mar ni dolça com en rius. Generalment són peixos que viuen en els estuaris dels rius o els seus deltes.

El nostre dia a dia, a Instagram