Disposem d’una amplia gama de equipaments per aconseguir el millor habitat pels teus animals aquàtics

  • La nostra oferta compta amb tots els elements necessaris tant químics com mecànics. Des d’Il·luminació a neteja passant skimmers i tot tipus de controladors

CO2
Els equips de CO2 són necessaris per al funcionament dels reactors de zeolita, calci o carbonats i també aporten el CO2 necessari per aconseguir el creixement òptim de les teves plantes. Podem assessorar-lo per a triar els accessoris més adequats per al teu aquari, ampolla de CO2, reguladors, difusors etc.

Controladors
Hi ha infinitat de productes dissenyats per ajudar a controlar el teu aquari, des de paràmetres individuals a equips que analitzen diversos ítems. Els controladors més habituals són: regulació de temperatura, llum, alimentació, reposició d’aigua, flux d’aigua, nivell de redox, additius, etc.

Equips de neteja
Per mantenir un aquari net hi ha moltes opcions, tant naturals (peixos, cargols, gambes, etc.) com manuals (imants, rasquetes, o sifonadores), totes elles per ajudar a combatre excés de menjar o algues.

Il·luminació
La il·luminació és un element clau que podria generar problemes si no es tria la més adequada per a les nostres plantes, corals, invertebrats, tortugues, i peixos.
És important tenir en compte que no tot necessita la mateixa intensitat de llum ni del mateix tipus. Digues-nos quin tipus d’aquari tens o vols aconseguir i analitzarem junts quin tipus d’il·luminació s’ajusta millor a les teves necessitats

Osmosi
Un equip d’osmosi purifica l’aigua de xarxa, retenint les partícules superiors a 5 micres. El filtre de carbó protegeix la membrana i elimina el clor. L’ús d’un equip d’osmosi facilita el manteniment de l’aquari evitant el tràfec de litres d’aigua.

És aconsellable fer una anàlisi trimestral de la qualitat de l’aigua del teu equip per substituir els filtres quan aquests ja no donin aigua de bona qualitat. Podem subministrar aigua d’osmosi adaptant-nos a les teves horaris.

Ozonitzadors
Els equips d’ozó realitzen una funció de desinfecció i ajuden a eliminar patògens de l’aquari (en cas d’una infecció de odinio o criptocario afectarà molt menys al peix i, per tant, les possibilitats de guarir-lo seran més grans). A més, el seu efecte oxidant farà que l’aigua es vegi molt més transparent.

És important utilitzar les hores justes i amb sonda per mesurar el redox. Davant de qualsevol dubte, contacta amb nosaltres.

Recanvis
Et proporcionem o busquem els recanvis o accessoris que necessitis per al teu equip.

Skimmer i reactors
El skimmer (espumador, separador d’urea o de proteïnes) és una peça clau en un aquari marí, ja que és el responsable d’extreure nitrats. Disposem de diferents opcions com són: skimmer de superfície, skimmer intern, skimmer de motxilla o skimmer extern, que és el més utilitzat i habitualment es col·loca en el sump.

Els reactors s’empren per donar estabilitat o realitzar ajustos en els paràmetres de l’aigua. Solen emprar-se en aquaris de més de 200 litres i s’instal·len o bé al sump o exteriorment. No dubtis en contactar amb nosaltres per aclarir els teus dubtes, tant per triar el skimmer com per instal·lar-lo o ajustar-lo.

UVA
El llum germicida ultraviolada s’empra en aquaris d’aigua dolça i salada pel seu efecte germicida i ajuda a eliminar les algues i patògens que podrien atacar als peixos. Hi ha diversos components que incorporen en el seu interior un llum UV (filtres, refrigeradors, etc.). Quan s’instal·la un aquari nou val la pena tenir-los en compte per evitar duplicar bombes. S’ha de triar un llum amb la potència i cabal més adequats per a cada aquari.

Els llums germicides s’han d’utilitzar entre 8 i 10 hores diàries i, quan és necessari administrar medicació a l’aquari, és aconsellable desconnectar temporalment (de 2 a 3 hores) ja que el UVA podria deteriorar els principis actius del medicament. En cas de voler eliminar algues o si s’estima que els peixos podrien estar incubant alguna malaltia, poden utilitzar tot el dia sense risc de perjudicar els animals.

El nostre dia a dia, a Instagram